Asigurari companii

Asigurari bunuri pentru companii

Asigurari pentru companii. Oferim consultanta in domeniul asigurarilor pentru protejarea activelor companiei tale. Politele de asigurare va asigura protectie si posibilitatea de a va continua afacerea in situatia unui eveniment neprevazut. Vom alege impreuna planurile de asigurare corespunzatoare nevoilor tale.

Tipuri de asigurari bunuri pentru companii

Asigurare CMR

Transporturi interne si internationale de marfuri
+

Asigurare Garantii

Participare licitatii, Buna executie, Mentenanta
+

Asigurare Bunuri

Protejeaza activele companiei tale prin asigurare
+

CASCO Flote

Pachet asigurari pentru parcuri de autovehicule
+

Pe langa asigurarile uzuale RCA, CASCO sau de bunuri, fiecare afacere are nevoie si de alte tipuri de asigurare pentru o buna functionare. Acestea sunt personalizate in functie de obiectul de activitate. Vezi Nomenclator CAEN. Pentru companiile de transport, de exemplu, sunt necesare  asigurari CMR/ CARGO/ Pasageri. Alte companii cum sunt cele din domeniul constructiilor, au nevoie de asigurari de constructii – montaj, sau de garantii.

Asigurarile de raspundere a producatorului sau a prestatorului de servicii, sunt utilizate de societati care produc bunuri sau presteaza servicii. Societatile care fac comert, ar trebui sa detina asigurari pentru stocurile de marfa si pentru neplata facturilor.

Asigurarile agricole, asigurarea evenimentelor, sau asigurarile tehnice, sunt alte tipuri de asigurari care te pot proteja daca desfasori astfel de activitati. Exemplele pot continua cu tipuri de asigurari mai complexe cum cele de aviatie, maritime sau asigurari cyber.

Poti afla ce tipuri de asigurare ti se potrivesc cel mai bine afacerii tale daca ne transmiti mai multe informatii prin formularul de contact.

5/5

Asigurari angajati pentru companii

Compararea ofertelor de asigurare este cel mai bun serviciu oferit de brokeri pentru intermedierea asigurarilor. Politele de asigurare pentru angajati reprezinta o solutie perfecta pentru companii de motivare si retentie a angajatilor. 

Asigurari profesionale

Asigurari de raspundere civila profesionale
+

Asigurare de viata

Protectie financiara pentru cei dragi
+

Asigurare de sanatate

Sanatatea ta merita sa fie asigurata
+

Asigurarea angajatilor

Asigurarea in caz de accident al angajatilor
+

Tipuri de asigurari companii pentru angajati

O afacere este condusa spre succes de cea mai importanta resursa a sa: angajatii. Asigurarile de sanatate, de accidente sau de viata, sunt cele mai importante asigurari din pachetul salarial de beneficii al unei societati.

Pe langa asigurarile de grup, asigurarile de raspundere civila profesionala, pot aduce confortul exercitarii profesiei cu mai putin stres in compania ta.

Aceste asigurari sunt personalizate fiecarei activitati in parte. Din aceasta categorie cele mai cunoscute sunt asigurarile de malpraxis, a expertilor tehnici/ contabili, sau asigurari destinate magistratilor/ notarilor.

Poti afla ce tipuri de asigurare se potrivesc cel mai bine angajatilor tai, daca ne transmiti mai multe informatii prin formularul de contact.

5/5