Asigurari companii

Asigurari bunuri pentru companii

Asigurari pentru companii. Oferim consultanta in domeniul asigurarilor pentru protejarea activelor companiei tale. Politele de asigurare va asigura protectie si posibilitatea de a va continua afacerea in situatia unui eveniment neprevazut. Vom alege impreuna planurile de asigurare corespunzatoare nevoilor tale.

Tipuri de asigurari bunuri pentru companii

CASCO Flote

Pachet asigurare CASCO pentru parcuri de autovehicule
+

Asigurare CMR

Transporturi interne si internationale de marfuri CMR
+

Asigurare Bunuri

Protejeaza activele companiei tale prin asigurare
+

Asigurare Garantii

Garantia pentru licitatii, buna executie si mentenanta
+

Pe langa asigurarile uzuale RCA, CASCO sau de bunuri, fiecare afacere are nevoie si de alte tipuri de asigurare pentru o buna functionare. Acestea sunt personalizate in functie de obiectul de activitate. Vezi Nomenclator CAEN. Pentru companiile de transport, de exemplu, sunt necesare  asigurari CMR/ CARGO/ Pasageri. Alte companii cum sunt cele din domeniul constructiilor, au nevoie de asigurari de constructii – montaj, sau de garantii.

Asigurarile de raspundere a producatorului sau a prestatorului de servicii, sunt utilizate de societati care produc bunuri sau presteaza servicii. Societatile care fac comert, ar trebui sa detina asigurari pentru stocurile de marfa si pentru neplata facturilor.

Asigurarile agricole, asigurarea evenimentelor, sau asigurarile tehnice, sunt alte tipuri de asigurari care te pot proteja daca desfasori astfel de activitati. Exemplele pot continua cu tipuri de asigurari mai complexe cum cele de aviatie, maritime sau asigurari cyber.

Poti afla ce tipuri de asigurare ti se potrivesc cel mai bine afacerii tale daca ne transmiti mai multe informatii prin formularul de contact.

5/5

Asigurari angajati pentru companii

Oferim consultanta si incheierea de asigurari pentru protejarea angajatilor companiei tale. Politele de asigurare pentru angajati reprezinta o solutie perfecta pentru companii de motivare si retentie a angajatilor. 

Asigurare de viata de grup

Beneficii asigurare de viata pentru angajati
+

Asigurare de sanatate angajati

Sanatatea angajatilor tai merita sa fie asigurata
+

Asigurari profesionale

Asigurari pentru erori profesionale a angajatilor
+

Asigurare de accidente

Asigurari pentru erori profesionale a angajatilor
+

Tipuri de asigurari companii pentru angajati

O afacere este condusa spre succes de cea mai importanta resursa a sa: angajatii. Asigurarile de sanatate, de accidente sau de viata, sunt cele mai importante asigurari din pachetul salarial de beneficii al unei societati.

Pe langa asigurarile de grup, asigurarile de raspundere civila profesionala, pot aduce confortul exercitarii profesiei cu mai putin stres in compania ta.

Aceste asigurari sunt personalizate fiecarei activitati in parte. Din aceasta categorie cele mai cunoscute sunt asigurarile de malpraxis, a expertilor tehnici/ contabili, sau asigurari destinate magistratilor/ notarilor.

Poti afla ce tipuri de asigurare se potrivesc cel mai bine angajatilor tai, daca ne transmiti mai multe informatii prin formularul de contact.

5/5