Consultanta daune asigurari

Oferim consultanta pentru daune in asigurari auto si non-auto

Serviciile de consultanta daune asigurari RCA, CASCO, CMR, Bunuri si altele, sunt oferite de specialistii de la IrisAG.ro. Te ajutam sa parcurgi mai usor pasii de solutionare a daunelor, intrucat fiecare contract de asigurare este unic. Aceste proceduri sunt de multe ori greu de parcurs sau de inteles de persoanele asigurate. La final, vei obtine despagubirile corecte. 

Deschiderea dosarului de dauna

Deschiderea unui dosar de dauna incepe prin avizarea evenimentului la societatea de asigurare. Astazi, avizarea unei daune in cele mai multe cazuri se poate realizeaza prin Call Center sau email. Urmeaza depunerea documentelor care sa probeze identitatea persoanei pagubite, descrierea evenimentului si cuantumul daunelor. La deschiderea dosarelor online, vei primi un link de incarcare a pozelor si documentelor solicitate.

Societatea de asigurare constata pagubele produse si emite note/ PV de constatare in care se mentionaza bunurile/ elementele avariate. Cu aceasta ocazie se vor mentiona toate documentele necesare instrumentarii dosarului de dauna.

Finalizarea dosarului de dauna

Dupa ce dosarul este complet , asiguratul/ pagubitul poate formula cerere de despagubire. Asiguratorul are obligatia de a plati despagubirea in termenul stabilit in conditiile de asigurare. Termenul in care persoana vătămată are la îndemână un drept material la o acţiune civilă întemeiată pe răspunderea civilă delictuală, este de 3 ani de la data când cel păgubit a cunoscut sau ar fi trebuit să cunoască atât paguba. 

Pentru indemnizaţiile născute din convenţia de asigurare, persoana vătămată asigurată va putea exercita dreptul material la o acţiune civilă întemeiată pe răspundere contractuală în contra asigurătorului său, in termenul special de 2 ani. Acest termen se calculeaza de la expirarea termenelor legale/contractuale pentru plata indemnizaţiei ori a despăgubirilor datorate de asigurător.

5 argumente de ce sa apelezi la servicii de consultanta daune in asigurari

  • economisesti timp
  • castigi bani
  • eviti stresul creat de parcurgerea procedurilor de despagubire
  • ai siguranta intocmirii corecte a dosarului de dauna
  • beneficiezi de asistenta juridica

Consultanta daune asigurari la Iris AG Broker de Asigurare

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul asigurarilor si solutionarii dosarelor de dauna, echipa IRIS AG are capacitatea de a înțelege foarte bine mecanismele si procedurile de despagubire. Aceasta experienta este un avantaj in favoarea asiguratilor nostri, care beneficieaza de aceste servicii.

Alegerea asigurarilor nu trebuie sa se bazeze intotdeauna pe pretului cel mai mic. Cand oferim o polita de asigurare, tinem cont si pe reputatia companiei de asigurari la plata despagurilor. In aceste cazuri consultantii, nostri avertizeaza potentialul asigurat asupra unor conditii de asigurare, sau modul lor de interpretare. 

Scopul nostru de consultanti in daune asigurari este acela de a ajuta asiguratul/ pagubitul pentru constituirea dosarului de dauna si obtinerea indemnizatiilor. 

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu