Formular de dauna si evaluare pagube pentru cladiri

Informatii persoana pagubita

Date despre proprietatea avariata

Date despre proprietate

Date despre avariile produse

Care sunt serviciile de care aveti nevoie

Rapoarte legate de daune materiale

Faceți cererile de despagubire a daunelor mai ușor de înțeles. Utilizați acest formular de dauna pentru a putea personaliza raportul de daune si de evaluare a pagubelor.

Accidentele care au ca rezultat daune materiale se pot întâmpla oricui. Este esențial să știi cum să obții o despagubire pentru a acoperi costurile de reparație sau înlocuire. Acest formular de raport de daune de asigurare de la IrisAG.ro vă poate ajuta să începeți în direcția corectă. 

În primul rând, trebuie să depuneți un raport de evaluare a daunelor pentru a începe cu o cerere de asigurare. Solutionarea cererii dvs. poate dura ceva timp, dar dacă aveți pregătit un raport de daune de asigurare, sunteți cu un pas înainte. O evaluare a pagubelor intocmita de un expert ANEVAR este esențială în estimarea corecta a costurilor de reparatie si/sau de inlocuire la proprietatea afectata. 

Raportul de dauna trebuie să conțină detalii precum modul în care a fost deteriorată proprietatea, cât de gravă este paguba și costurile estimate de reparație. Odată ce acoperiți aceste detalii, depunerea unei cereri de despagubire devine mult mai ușoară.