Asigurari facultative online de la IRIS AG Broker de Asigurare

Asigurările facultative sunt asigurările opționale pe care le poți achiziționa pentru a-ți proteja bunurile sau persoana împotriva anumitor riscuri. Aceste asigurări sunt diferite de asigurările obligatorii, cum ar fi asigurarea auto obligatorie sau asigurarea de locuinta PAD.

All asigurari online Asigurari pentru afacerea ta Asigurari pentru angajatii tai Asigurari persoane fizice

Asigurare Bunuri

Protejeaza activele companiei tale prin asigurare
+

Asigurare Calatorii

Cand esti asigurat calatoresti mai relaxat
+

Asigurare CASCO

Produsul perfect pentru acoperirea daunelor auto
+

Asigurare CMR

Transporturi interne si internationale de marfuri
+

Asigurare constructii montaj

Asigurare constructii si raspundere civila
+

Asigurare de sanatate

Sanatatea ta merita sa fie asigurata
+

Asigurare de viata

Protectie financiara pentru cei dragi
+

Asigurare Garantii

Participare licitatii, Buna executie, Mentenanta
+

Asigurare Locuinta

Asigurarea obligatorie + facultativa a locuintei
+

Asigurare panouri fotovoltaice

Surse regenerabile de energie
+

Asigurare RCA biciclete si trotinete

RCA biciclete si trotinete
+

Asigurarea angajatilor

Asigurarea in caz de accident al angajatilor
+

Asigurarea cainilor

Asigurarea obligatorie a cainilor periculosi
+

Asigurari profesionale

Asigurari de raspundere civila profesionale
+

CASCO Flote

Pachet asigurari pentru parcuri de autovehicule
+

Asigurari facultative online pentru tine si familia ta

Există mai multe tipuri de asigurări facultative disponibile pentru a proteja familia împotriva diferitelor riscuri. Piata asigurarilor facultative din Romania este dominata de asigurarile CASCO si asigurarile de locuinta. 

Pe langa asigurarea autovehiculului sau de locuinta, cele mai uzuale asigurari facultative pentru persoane fizice sunt asigurarile asigurarile de calatorie, de sanatate, de accidente, sau de viata. Aceste asigurari au rolul de a compensa cheltuielile prilejuite de un eveniment nedorit, ce ar putea sa destabilizeze financiar o persoana sau familia acestuia.

Beneficiile unei asigurari online de persoane sunt multiple. Este bine ca inainte sa cumperi o astfel de asigurare, sa alegi produsul cel mai potrivit si sa intelegi foarte bine la ce o poti folosi (conditiile de asigurare).

O asigurare de raspundere civila generala, te poate proteja in orice alte de situatii. Fie ca mergem pe strada, la magazin sau la serviciu putem sa provocam pagube unor terti, pe care va trebui sa le suportam.

Asigurari facultative online pentru afacerea ta

O companie este valoroasa in principal prin activele sale si resursa umana. De aceea, este important sa protejezi aceste valori pentru o afacere de succes cumparand asigurari facultative. 

Asigurarile facultative pentru companii sunt personalizate in functie de activitatea desfasurata (cod CAEN) si riscurile la care sunt expuse.

Asigurarea activelor cuprinde asigurarea imobilelor (sedii, hate, etc.), asigurarea echipamentelor/ utilajelor, sau asigurarea stocurilor de marfa. Tot in aceasta categorie  intalnim asigurarile de autovehicule (RCA si CASCO), dar si asigurari de raspundere civila generala sau profesionala.

Pentru companiile de transport, sunt necesare  asigurari CMR/ CARGO/ Pasageri, iar companiile din domeniul constructiilor, au nevoie de asigurari de constructii – montaj sau de garantii.

Asigurarile de raspundere a producatorului sau a prestatorului de servicii, sunt utilizate de societati care produc bunuri sau presteaza servicii. Societatile care fac comert, ar trebui sa detina asigurari pentru stocurile de marfa si pentru neplata facturilor.

In ceea ce priveste protectia angajatilor, asigurarile de sanatate, de accidente sau de viata, sunt cele mai importante asigurari din pachetul salarial de beneficii al unei societati.