Consultanta asigurari

Consultanta intermediere asigurari

Consultanta in asigurari este reglementata de Norma ASF nr. 22/ 2021. Potrivit actului normativ, companiile de brokeraj in asigurari, acorda consultanta clientilor in baza evaluarii cerintelor si necesitatilor acestora. Odata cu serviciile de consultanta, companiile de brokeraj in asigurari autorizate de ASF, propun contracte de asigurare si acorda asistenta pentru gestionarea si derularea acestora.

Domeniul asigurarilor este unul vast si complex. Tocmai de aceea consultanta in asigurari acordata de specialisti, are un rol foarte important cand alegi o polita de asigurare.

In cazul in care clientul sau potentialul client opteaza pentru neacordarea consultantei, distribuitorul de asigurari nu va evalua daca contractul corespunde cerintelor si necesitatilor acestuia.

Cei mai buni consultanti de asigurari sunt aceia care au o pregatire teoretica corespunzatoare si experienta practica in domeniu. 

Principalele beneficii daca optezi pentru servicii de consultanta in asigurari

  • economisesti timp
  • ai siguranta alegerii unui produs de asigurare adecvat cerintelor tale
  • beneficiezi de experienta unor specialisti

Motivele pentru care un agent economic/ persoana poate solicita ajutorul unui consultant sunt multiple. Indiferent ca se solicita anumite sfaturi despre viitoarele produse de asigurare sau analiza contractelor aflate in derulare, este necesara interventia unui specialist. In plus, consultantul are datoria de a oferi servicii complete, dupa analiza tuturor datelor disponibile, urmata de oferirea unor solutii. 

Servicii la IRIS SG BROKER de ASIGURARE

Cu o experiență de peste 25 ani in domeniul asigurarilor, echipa IRIS AG Broker are capacitatea de a intelege foarte bine importanta asigurarilor din Romania, ajungand sa  cunoasca in detaliu necesitatea de asigurare.

Alegerea pretului cel mai mic al unei asigurari, poate ascunde de multe ori o serie de riscuri neacoperite sau fransize neintelese de asigurat. De aceea, noi prezentam oferte de pret comparabile pentru conditii similare de asigurare. Numai in acest fel potentialul asigurat poate sa ia cea mai buna decizie.  

Scopul nostru de consultanti in asigurari este acela de a optimizarea costurilor asigurarilor in raport cu riscurile asigurate. Alegerea corecta a categoriilor de asigurari, stabilirea sumelor asigurate, sau alegerea riscurilor, sunt doar cateva dintre elementele pe care specialistii nostri le iau in calcul atunci cand propun un produs de asigurare. 

Daca esti interesat de o colaborare sau daca ai nevoie de raspunsuri la intrebarile legate de asigurari, ne poti scrie prin formularul de contact.

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu