Asigurari RCA Pitesti online 100%

Calculeaza pret asigurare auto RCA online

RCA PITESTI - Asigurari online 100%

Afla cat costa o asigurare RCA online in PITESTI accesand platforma de emitere electronica IrisAG.ro. Daca doresti ca oferta de asigurare RCA sa fie calculata de noi, urmeaza pasii de mai jos.

Este important sa gasesti cele mai bune solutii de asigurari RCA online in Pitesti de la persoane cu experienta in asigurari. De aceea va uram bun venit pe site-ul detinut de IRIS AG BROKER de ASIGURARE. La noi veti gasi servicii de calitate

Incarca documente pentru oferta Asigurare RCA

Creati un ZIP pentru incarcare mai multe documente.

RCA in PITESTI la cele mai bune preturi

Preturile RCA sunt calculate in functie de mai multe criterii. Pentru detinatorii de autoturisme persoane fizice pretul difera in functie de capacitatea cilindrica a autovehiculului, varsta proprietarului, localitatea de domiciliu si altele. Daca detii un autovehicul inmatriculat in PITESTI, poti incheia acum asigurarea RCA de la distanta. Poti introduce seria de sasiu in campul de mai sus si datele autovehiculului dvs. sunt completate automat.

Pentru autoutilitare, pretul RCA se stabileste in functie de sarcina maxima autorizata (kg), iar pentru autobuze/ microbuze, in functie de  numarul de locuri.

TARIF RCA pentru clienti cu risc ridicat

Daca cel putin 3 oferte de asigurare incheiate pe perioade de 12 luni sunt mai mari decat Tarife-de-referinta-RCA-ASF_02.2022 x 1,36 x Coeficientul Bonus/ Malus, atunci sunteti incadrat in categoria de asigurat cu risc ridicat.

RCA PITESTI la pachet cu servicii de consultanta gratuite

In PITESTI se gasesc mai multe unitati service care au incheiate conventii de colaboarare cu societatile de asigurare. Daca ai fost lovit de un autovehicul cu asigurare RCA in PITESTI, poti afla la noi care sunt unitatile service unde te poti adresa pentru reparatia autovehiculului.

Societatea de asigurare RCA poate achita direct unitatii reparatoare valoarea pagubei, daca ai ales un atelier de reparatii partener. 

Despre asigurari RCA la raliuri auto

Persoanele care utilizează vehicule exclusiv în scopul antrenamentelor, curselor, intrecerilor sau raliurilor, organizate legal, nu sunt obligate sa incheie un contract RCA.  Pentru aceste activitati, proprietarii de vehicule sau organizatorii competitiei se pot asigura facultativ.

RCA este prescurtarea de la Raspundere Civila Auto. Asigurarea RCA este obligatorie prin lege si acopera prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule şi de tramvaie.

Accidentul este definit ca evenimentul in care a fost implicat cel putin un vehicul in urma caruia au rezultat prejudicii materiale si/sau vatamarea sanatatii si a integritatii corporale ori decesul uneia sau mai multor persoane.

rca pitesti