Reduceri asigurari de sanatate

Negociem reduceri asigurari de sanatate

Putem negocia reduceri importante pentru asigurari de sanatate incheiate pentru tine sau angajatii tai. Asigurarea de sanatate se poate incheia individual, pentru intreaga familie, sau pentru grupuri mai mari de persoane (salariati). Poti economisi 5- 10% din pretul asigurarii de sanatate daca platesti anul prima de asigurare. Poti visa linistit la tot ce iti doresti cand stii ca esti sanatos.

Ce reduceri se aplica la asigurarile de sanatate?

La incheierea unei asigurari de sanatate, poti beneficia de mai multe de reduceri, in functie de asiguratorul ales. Criteriul principal in tarifarea primelor la asigurarea de sanatate, tine de varsta asiguratului. Cu cat persoana asigurata este mai tanara, cu atat riscul de imbolnavire este mai redus si in consecinta scade prima de asigurare de sanatate. 

Un alt element important in stabilirea tarifului este ocupatia persoanei asigurate. Pentru ocupatii cu grad de periculozitate ridicat, riscul de accidentare sau imbolnavire creste. De exemplu, persoanele care au o activitate la birou, primesc reduceri mai mari la o asigurare de sanatate decat persoanele aflate in productie.

Atentie! Nu toate asigurarile voluntare de sanatate sunt la fel. Asigurarile voluntare de sanatate sunt reglementate prin Normele metodologice aprobate de Ordinul nr. 365/2007 al Ministerul Sănătăţii Publice si ASF.

Avantaje si reduceri la asigurari de sanatate grup

Pentru societati cu un numar de peste 5 – 10 angajati, se pot incheia asigurari de sanatate grup. Acest tip de asigurare se incheie pentru toti angajatii pentru un singur plan de servicii medicale negociat.

Avantaje asigurare sanatate grup:

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu