Asigurare de Viata_IrisAG

Asigurare de viata pentru familia sau angajatii tai

vezi cele mai bune produse de asigurare de viata

sau suna la 0348 418 111

Asigurarea de viață este o poliță de asigurare care oferă beneficii financiare în cazul decesului asiguratului. Indemnizatiile de despagubire, pot fi plătite într-o singură plată sau în rate regulate către beneficiarul desemnat. Asigurările de viață pot fi clasificate în două categorii principale: asigurările de viață temporare și asigurările de viață permanente.

Asigurările de viață temporare oferă acoperire pentru un anumit termen, cum ar fi 10, 20 sau 30 de ani.

Asigurările de viață permanente oferă acoperire pe durata vieții asiguratului și includ adesea o valoare de răscumpărare care poate fi folosită ca sursă de economii sau de credit.

Despre asigurarile de viata

Asigurările de viață pot fi personalizate potrivit nevoilor individuale ale fiecărei persoane. Este important să analizați cu atenție opțiunile și să luați în considerare costurile, beneficiile și nevoile personale. Inainte de a achiziționa o poliță de asigurare de viață este important sa declari corect bolile preexistente. Completarea chestionarului cu date incomplete, poate sa conduca la anularea politei de asigurare. Datele medicale ale pacientului pot fi dezvaluite asiguratorului cu respectarea obligatiei de confidentialitate prevazuta de lege.

Asigurare de viata temporara

Este o asigurare de viata simpla si flexibila care acopera riscul de deces din orice cauza. Acest tip de asigurare este adesea mai ieftina și poate fi o opțiune bună pentru persoanele care doresc să asigure o sumă mare de bani pentru o perioadă limitată de timp.

Asigurare de viata permanenta

Asigurarea de viață permanenta oferă acoperire pe durata vieții asiguratului și include adesea o valoare de răscumpărare care poate fi folosită ca sursă de economii sau de credit. Acest tip de asigurare poate oferi o protecție mai mare și o siguranță financiară pe termen lung.

Asigurarea de viata de grup

Se adreseaza persoanelor juridice si se aplica uniform intregului grup de persoane asigurate sau diferit, in functie de profesie si specificului muncii depuse. In cadrul planurilor de asigurari de viata pentru grupuri, se poate opta pentru combinarea riscului de deces cu alte riscuri suplimentare.