RCA offline

Iti ia doar cateva minute pentru a primi o cotatie RCA la distanta pentru vehiculul tauSolicita acum o cotatie gratuita RCA

Oferta Asigurare RCA la distanta

Daca doresti asigurare RCA la distanta, incarca documentele necesare si completeaza formularul de mai jos. Am lansat pentru tine acest nou proiect de emitere a asigurarii RCA de la distanta, fara o deplasare fizica la sediul nostru.

Dupa ce ati transmis datele solicitate, veti fi contactat in scurt timp pentru comunicarea ofertei de asigurare RCA. Odata ce veti confirma acceptarea acesteia, veti primi decontul de plata, care va fi comunicat pe email.

Veti face plata online, iar dupa ce primim copia ordinului de plata/ tranzactie online, polita Dvs. de asigurare RCA va fi emisa.

Creati un ZIP pentru incarcare mai multe documente.

De ce sa incheiem Asigurare RCA la distanta?

Daca pana acum mergeai fizic (cu masina) la sediul unui asigurator, acum prin serviciul RCA la distanta este mult mai simplu.  Vei alege in liniste care dintre ofertele de asigurare corespund mai bine necesitatilor Dvs.. De asemenea, ne puteti contacta pentru consultanta si pentru a va explica termenii de asigurare.

Uneori trebuie sa existe o decizie pentru schimbarea spre bine, chiar daca serviciile de asigurare sunt oferite de la distanta. Noi zicem ca ne-am adaptat de minune la situatia actuala a pietei si va indemnam sa incercati acest serviciu. Afla cum functioneaza la urmatoarea asigurare RCA de care vei avea nevoie!

Este important sa gasesti cele mai bune solutii de asigurari RCA de la persoane cu experienta in asigurari. De aceea va uram bun venit pe site-ul detinut de IRIS AG BROKER de ASIGURARE. Suntem autorizati de Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pentru intermedierea asigurarilor si lucram cu cele mai importante societati de asigurari. noi veti gasi servicii de calitate

Asigurare RCA pentru Italia, Spania, Germania, Olanda, Marea Britanie sau alte tari din Europa

Necesitatea implementarii unui sistem de asigurare la distanta a reiesit si din faptul ca foarte multi cetateni romani sunt plecati in strainatate. Daca esti in Italia, Spania, Germania, Olanda, Marea Britanie sau in alte state din Europa si circuli cu masina inmatriculata in Romania, nu are sens sa vii in tara pentru a incheia asigurarea RCA.

Poti incheia asigurare RCA la distanta la Iris AG Broker de Asigurare (online sau offline). Pentru solutionarea acestui tip de cereri, ne-am structurat activitatea in doua pachete de informare, reprezentate de consultanta telefonica, respectiv, consultanta pe e-mail sau ori alt mijloc de comunicare scrisa. Consultanta pe e-mail sau prin alte mijloace de comunicare scrisa are valoarea unei consultante aprofundate.

Oferim o gama larga de servicii de asigurare la distanata pentru cetatenii romani aflati in strainatate, cum ar fi:

Vanzarea asigurarilor RCA la distanta

Pentru ca regulile privind vanzarea la distanta sa se aplice asigurarilor RCA trebuie sa fie indeplinite minim doua conditii:

  • contractul RCA sa fie incheiat intre un consumator si un profesionist
  • contractul RCA sa fie incheiat prin mijloace de comunicatie la distanta, adica un mijloc care nu presupune prezenta fizica a partilor

Inainte de emiterea asigurarii RCA, vei primi oferta de asigurare ce contine informatiile necesare in mod clar si inteligibil (pretul, perioada, tarile in care RCA-ul este valabil, clasa bonus-malus conform normelor ASF).