Asigurare de sanatate

Asigurare de sanatate pentru angajati si familia ta

vezi ce asigurare de sanatate este adecvata pentru tine

sau suna la 0348 418 111

Asigurare de sanatate

Asigurarea de sanatate este o forma de protectie financiara care ofera beneficiarilor acces la servicii medicale sau de sanatate la un cost mai redus sau gratuit, in functie de nivelul de acoperire. Aceasta asigurare poate fi oferita de catre guvern sau de catre companii private de asigurari. 

Asigurarile sociale de sanatate sunt gestionate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) al carei obiect de activitate il reprezinta asigurarea functionarii sistemului asigurarilor sociale de sanatate din Romania. Prin asigurarea obligatorie, orice asigurat trebuie sa se inscrie la un medic de familie pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de stat.

Asigurarile private de sanatate sunt oferite de societatile de asigurare si pot acoperi o gama larga de servicii, inclusiv consultatii medicale, analize, interventii chirurgicale si alte tratamente medicale.

De ce asigurare de sanatate privata?

Asigurarea de sanatate privata iti oferta accesul la o retea extinsa de clinici si spitale private. Serviciile medicale private sunt mai bine organizate si pot fi accesate prin Call center ori de cate ori aveti nevoie. Daca afectiunea ta medicala este acoperita de pachetul de asigurare, poti alege o clinica partenera a asiguratorului cu decontare directa, sau o alta clinica cu posibilitatea de rambursare a cheltuielilor.

O asigurare de sanatate privata poate fi configurata in functie de caracteristicile grupurilor sau subgrupurilor persoanelor asigurate. Acest produs de asigurare este flexibil si se poate fi adaptat in mai multe planuri de asigurare. Asigurarile voluntare de sanatate reprezinta un sistem facultativ, suplimentar al asigurarilor sociale de sanatate care este sistemul obligatoriu. Asigurarile voluntare de sanatate sunt reglementate prin Normele metodologice aprobate de Ordinul nr. 365/2007 al Ministerul Sănătăţii Publice.

Avantajele asigurarilor de sanatate private

Exista o serie de avantaje ale asigurarilor private de sanatate, inclusiv:

 1. Acces mai rapid la servicii medicale: cu o asigurare privata de sanatate, puteti accesa servicii medicale mai rapid decat prin intermediul sistemului public de sanatate. 
 2. Acoperire mai buna: o asigurare privata de sanatate poate oferi acoperire pentru servicii medicale si tratamente care nu sunt acoperite sau sunt limitate in sistemul public de sanatate.
 3. Confort si comoditate: asigurarile private de sanatate ofera, de obicei, confort si comoditate, deoarece puteti alege medicul si spitalul unde sa fiti tratat.
 4. Economii la impozite: asigurarile private de sanatate sunt deductibile la impozitare, ceea ce inseamna ca puteti economisi bani prin reducerea impozitelor pe venitul dvs.
 5. Flexibilitate: o asigurare privata de sanatate poate oferi, de asemenea, flexibilitate, deoarece puteti alege nivelul de acoperire care vi se potriveste cel mai bine, inclusiv alegerea de a acoperi anumite conditii medicale sau tratamente.
 6. Asistenta medicala de calitate superioara: spitalele si clinicele private ofera, de obicei, servicii medicale de calitate superioara, inclusiv tehnologie de ultima generatie si personal medical bine pregatit.

Este important de retinut ca inainte de a inchea o asigurare privata de sanatate, sa luati in considerare costurile si beneficiile inainte de a lua o decizie.

Asigurare de sanatate pentru familie & angajati

Asigurarea de sanatate privata pentru familie iti  ofera protectie financiara in functie de planul de asigurare de care ai nevoie. Ai protectie financiara in cazul in care apare o problema de sanatate care necesita opinia unui medic specialist. E bine sa ai o asigurare in caz de spitalizare, sau chiar in caz de interventie
chirurgicala.

Asigurare de sanatate pentru tine si familia ta

Asigurare de sanatate pentru angajatii tai

Asigurarea de sanatate pentru angajatii, sunt produsele cu prima unica se adreseaza companiiilor cu 5-10 angajati11-50 de angajati si 51-100 angajati. Acest produs are prime fixe de asigurare, nefiind nevoie sa avem structura de varsta sau gen a asiguratilor.  Se acopera afectiunile cronice/pre-existente, nelimitat, inclusiv monitorizarea acestora, atat controale cat si investigatii, prin decontare directa in retea sau Rambursare in afara retelei 100%.

Cat costa o asigurare de sanatate?

Pentru asigurarile sociale de sanatate, cota de contributie  este de 10% si se datoreaza de catre persoanele fizice care au calitatea de angajati sau pentru care exista obligatia platii contributiei de asigurari sociale de sanatate. Contributia de asigurari sociale de sanatate si cota de contributie sunt definite prin Codul Fiscal. 

Costul asigurarilor private de sanatate variaza in functie de mai multi factori cum ar fi varsta persoanei asigurare si planul de asigurare. Completeaza formularul de mai jos, pentru a primi oferta de asigurare.

Date contractant asigurare:

Incarca copii CI membrii familie:

Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 5 files.

Intrebari si raspunsuri despre asigurarea de sanatate a angajatilor

Ce beneficii are angajatorul ?

 • Adaptare plan de asigurare;
 • Avantaje fiscale pana in limita a 400 de Euro pe an pentru fiecare angajat;
 • Motivarea angajatilor, pachetele pot fi diferentiate in functie de parametri precum vechimea sau productivitatea.

Ce beneficii are angajatul ?

 • Servicii medicale de inalta calitate;
 • O retea vasta de furnizori de servicii medicale la nivel national;
 • Programari telefonice prin CALL CENTER;
 • Decontarea directa a serviciilor medicale.

Ce nu se acopera prin asigurarea de sanatate?

 • Persoanele cu varsta mai mare de 65 de ani;
 • Servicii Medicale de chirurgie estetica sau orice
  Tratament efectuat din motive estetice, inclusiv
  urmarile lor.

Cum se acceseaza asigurarea de sanatate ?

 • Prin clinicile partenere ale asiguratorului, cheltuielile sunt acoperite prin decontare directa;
 • Servicilor medicale efectuate in afara retelei, decontare prin rambursare.

Afla mai multe despre asigurarea de sanatate pentru angajati

Vezi care sunt pasii pentru asigurarea de sanatate de grup

Afla ce faci daca trebuie sa deschizi un dosar de dauna de sanatate

Informatii precontractuale despre asigurarile de sanatatedosar de dauna de sanatate

Afla cum poti obtine reduceri la asigurarea de sanatate