Asigurare sanatate pentru angajati

Asigurari de sanatate pentru angajati

Intermediem incheierea de asigurari de sanatate pentru angajati la cele mai bune preturi. Angajatii sunt cea mai importanta resursa a unei companii, iar pentru oameni, sanatatea este pe primul loc. Cu o asigurare privata de sanatate, angajatii tai beneficiaza de ajutor eficient, oricand au nevoie si de servicii medicale de cea mai bună calitate.

Asigurarile voluntare de sanatate reprezinta un sistem facultativ, suplimentar al asigurarilor sociale de sanatate. In cadrul asigurarilor voluntare de sanatate raporturile dintre asigurat si asigurator, se stabilesc prin contractul de asigurare.

Informatii despre asigurari de sanatate pentru angajati

Sunt acceptate in asigurare grupuri de minimum 10 persoane, cu varsta cuprinsa de regula intre 16 si 70 de ani impliniti. In asigurare se pot adauga si dependentii asiguratului cum ar fi sot / sotie si copii.

Se pot structura si pachete de asigurare pentru subgrupuri, in functie de anumite criterii si obiective.

Cum sa alegi cele mai bune asigurari pentru angajatii tai?

Pentru a fi practici, va recomandam, mai intai sa stabilim bugetul aproximativ pe care esti dispus sa il acorzi pentru asigurarea angajatilor. Daca vorbim despre asigurari de sanatate pentru angajati cu o valoare de aproximativ 400 Euro/an/ persona, atunci vei beneficia si de deducerea fiscala. Apoi stabileste salariatii pe care esti dispus sa-i premiezi cu o asigurare de sanatate privata. Plecand de la aceste elemente, putem sa negociem un plan de asigurare cel mai potrivit.

Ce investigatii medicale sunt necesare la intrarea in asigurare?

Avantajul asigurarilor de sanatate colective/ de grup, este ca la incheierea politei de asigurare nu se complecteaza chestionar medical. Asigurarile de grup acoperira in baza unei necesitati medicale, la recomandarea medicului, si afectiunile pre-existente si bolilor cronice, inclusiv monitorizarea lor.

Cum sa alegi planurile de asigurari de sanatate pentru angajati?

Accesarea serviciilor medicale acoperite de planul de asigurare se poate face la ori medic sau unitate medicala. Daca alegi o unitate medicala din reteaua partenera a asiguratorului, decontarea se face direct. Asiguratorul va rambursa/ deconta asiguratului serviciile medicale acoperite și achitate de acesta, efectuate in afara retelei partenere. Asiguratorii dedicati asigurarilor de sanatate privata detin contracte cu sute de unitati medicale si zeci de spitale private, cu decontare directa.

Cum accesez serviciile medicale acoperite de asigurarea de sanatate?

Vei avea la dispozitie un numar de Callcenter unde poti efectua programarile medicale. Societatile de asigurare emit carduri sau pliante cu instructiuni usor de parcurs si de utilizat. Accesarea serviciilor medicale in reteaua partenerilor medicali te scuteste de orice implicare financiara.

Avantaje asigurari de sanatate pentru angajati

  • Protecție la un preț accesibil
  • Acces rapid la seviciile medicale
  • Rețea extinsă de clinici medicale și spitale partenere
  • Suport medical telefonic
  • Acces la o gama completa de servicii medicale, necesare rezolvarii problemelor de sanatate
  • Posibilitatea includerii in contractul de asigurare a membrilor familiei angajatilor
  • Facilitati fiscale – deductibilitate in limita a 400 de euro/an/persoana asigurata atat pentru angajator, cat si pentru angajat.
Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu