Asigurare sanatate grup

De ce sa inchei asigurare sanatate grup?

O asigurare voluntara de sanatate grup este beneficiul extrasalarial cel mai apreciat de angajati in ultimul timp. Cand ai angajati sanatosi, afacerea ta e mai in siguranta. Cu fiecare angajat asigurat, business-ul tau este mai sanatos si toata lumea are de castigat.

Ce documente sunt necesare pentru o asigurare de sanatate grup pentru angajatilor?

Din documente necesare pentru o asigurare sanatate, fac parte: tabelul cu angajatii asigurati, oferta de asigurare, conditiile si contractul de asigurare. Daca se introduc in asigurare si dependentii agajatilor, va fi nevoie si de datele personale ale acestora. La asigurarile de grup, nu se completeaza chestionar medical pentru declararea bolilor preexistente.

Asigurarea privata de sanatate este dedicata companiilor ce doresc sa ofere beneficii extrasalariale angajatilor. Asigurarea privata este un produs flexibil, modular si mai rapid decat asigurarea sociala de sanatate

Cum obtii rapid oferta de asigurare sanatate grup pentru angajati?

Pasul 1 - date contractant asigurare grup

Completati tabelul cu datele de identificare ale companiei (contractantul asigurarii) si obiectul de activitate. Urmeaza apoi stabilirea numarului angajatilor ce urmeaza sa fie asigurati, pe categorii de varsta si activitati. Poti fi cuprinsi in asigurare si dependentii asiguratului (sot/ sotie, copii).

Descarca aici tabelul necesar pentru ofertare. Dupa completarea acestuia, il puteti transmite pe email la adresa asigurari@IrisAG.ro . 

Pasul 2 - stabilirea planului de asigurare de sanatate

Dupa ce am stabilit numarul angajatilor ce urmeaza sa-i cuprindem in asigurare, este necesat sa configuram planurile de asigurare. Se vor stabili serviciile medicale acoperite, numarul de consultatii/ controale si limitele de acoperire (sumele asigurate). In aceasta etapa se va prezenta si lista unitatilor medicale partenere ale asiguratorului. Planurile de asigurare se configureaza si in functie de bugetul alocat asigurarilor de sanatate pentru angajati.

Finalizare asigurare grup angajati

Ultimul pas in obtinerea si semnarea contractului de asigurare este stabilirea ratelor de plata. Primele de asigurare se pot plati in rate trimestriale, semestriale sau integral. Vezi ce beneficii obtii la plata integrala, inainte de a lua decizia plati in rate.

Dupa agreerea ofertei de asigurare si comunicarea datelor personale ale asiguratilor, se va emite contractul de asigurare de grup. Fiecare persoana asigurata va primi fie un card de sanatate, fie un flyer, sau o nota de informare privind modul de in cere se pot accesa servicille medicale. 

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu