Reduceri AUTO CASCO

Negociem reduceri asigurare AUTO CASCO

Putem negocia reduceri importante pentru pachete asigurare auto CASCO + RCA. Pentru protejarea autovehicului, se poate incheia la pachet, sau separat asigurarea facultativa auto CASCO si asigurarea obligatorie RCA.

Pentru o societate de asigurare criteriul principal pentru acordarea unei reduceri substantiale este istoricul daunelor. Un alt element important tine de portofoliul de asigurari pe care il detii. Consultantul tau poate accesa o reducere consistenta, daca odata cu incheierea asigurarii auto CASCO, vei incheia si alte asigurari facuntative, cum ar fi asigurarea pentru locuinta sau sanatate.

Ce reduceri se poate aplica la o asigurare AUTO CASCO?

Criteriile de acordare a reducerilor pentru asigurarile auto sunt complexe. Prima de asigurare la asigurarile CASCO si RCA, difera de la o marca auto la alta, intrucat costurile pieselor de reparatie difera. Urmeaza apoi caracteristicile tehnice ale vehicului cum ar fi capacitatea cilindrica sau puterea. 

Al doilea criteriu important in stabilirea pretului auto CASCO tine de varsta proprietarului vehiculului si adresa de inmatriculare. Persoanele mai tinere (fara experienta) sunt incadrate intr-o categorie superioada de risc, fata de persoanele mai in varsta. Iar daca autovehiculul este inmatriculat in mediul rural costul asigurarilor auto, poate scadea simtitor.

Nu in ultimul rand, pentru optimizarea reducerilor auto CASCO, este important sa alegem riscurile si fransizele care vi se potrivesc cel mai bine. Daca alegi asigurare cu fransiza, pe langa beneficiul ca vei avea o prima de asigurare mai mica, vei fi mai atent in trafic pentru evitarea accidentelor – asta pentru ca in caz de dauna vei suporta si tu o parte din paguba.

Atentie! Nu toate asigurarile auto CASCO sunt la fel. Este bine sa apelezi la servicii de consultanta de specialitate atunci cand alegi societatea de asigurare pentru vehiculul tau. 

Avantaje si reduceri pachete asigurare auto CASCO + RCA

Pe piata asigurarilor din Romania, sunt companii de asigurari care ofera reduceri la asigurarea CASCO daca in acelasi timp inchei si asigurarea RCA. 

Mai nou, unele societati de asigurare pot monta pe masina un dispozitiv telematic de monitorizare. Cu ajutorul acestui dispozitiv si a unei aplicatii mobile, vei putea sa-ti evaluezi permanent stilul de condus si sa stii ce discount ai acumulat.

Daca esti de acord cu montarea dispozitivului, prima de asigurare este redusa din start cu 20% reducere din prima rata a asigurarii CASCO. ) Poti acumula si alte reduceri potentiale pe parcursul perioadei de asigurare (incepand cu rata 2, reducerea ta poate ajunge pana la 40%, in functie de stilul tau de conducere).

Alte criterii pentru obtinerea de reduceri la asigurarea auto CASCO:

Vezi produsele de asigurari oferite de compania noastra

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu