Asigurarea de garantii

Asigurarea de garantii pentru licitatii

In prezent, asigurarea de garantii este instrumentul de garantare cel mai folosit pentru licitatii si pentru constituirea garantiei de buna executie. Asigurarile de garantii se emit de societatile de asigurare care detin autorizatii de functionare in Romania, sau de societati de asigurare din state terte prin sucursale autorizate in Romania.

Cum sa inchei asigurarea de garantii?

Licitatii

Asigurarea pentru participarea la licitatii

Garantia pentru participare la licitatii se poate constitui in baza politei de asigurare si a scrisorii de garantie emisa de o societate de asigurare.

Pentru emiterea politei de garantie, sunt nececesare informatiile despre asigurat, beneficiar si de anuntul de participare.

Buna executie

Asigurarea pentru buna executie a contractului

Garantia de buna executie trebuie sa fie irevocabila, neconditionata si este in cuantum de maximum 10% din pretul contractului.

Asigurarea de garantie de buna executie, se incheie in baza contractului incheiat cu autoritatea contractanta. Pentru obtinerea unei oferte de asigurare, asiguratul trebuie sa prezinte ultima balanta si ultimele doua bilanturi.

Emiterea politei de aigurare de buna executie poata sa fie conditionata de prezentarea unui Bilet la Ordin emis de asigurat. 

Cum sa obtii oferta pentru asigurarea de garantii?

Completeaza online formularul de asigurare si vei primi pe email oferte in cel mai scurt timp. Ulterior, in functie de particularitatile licitatiei sau contractului putem solicita mai multe informatii.

Garantat cele mai bune preturi

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu