Reduceri asigurari calatorii

Negociem reduceri asigurari calatorii

Putem negocia reduceri importante pentru asigurari medicale de calatorii incheiate in scop turistic, de afaceri, studii sau munca. Asigurarea de calatorii se poate incheia individual, pentru intreaga familie, sau pentru grupuri mai mari de persoane (salariati). pentru grupuri de turisti de minim 10 persoane, reducerile incep de la 10%

Asigurarea medicala pentru conducatorii auto/ soferii profesionisti se poate incheia pentru toti angajatii unei societati de transport. Pentru oferta de asigurare de grup trebuie sa ne transmiteti o lista cu toate persoanele pe care doriti sa le asigurati. Informatiile persoanelor necesare sunt urmatoarele: CNP, adresa de domiciliu, numarul si seria cartii de identitate. 

Societatea de transport/ angajatorul va vea calitatea de contractant al asigurarii. La asigurarea de grup, se va elibera certificat de asigurare pentru fiecare dintre persoanele asigurate (mentionate in lista de contractant). 

Solicita pe contact informatii suplimentare sau transmite lista cu persoanele pertru care doresti asigurare medicala de calatorii.

Ce reduceri se aplica la asigurarile de calatorii?

La incheierea unei asigurari de calatorii, poti beneficia de mai multe de reduceri, in functie de asiguratorul ales. Criteriul principal in tarifarea primelor la asigurarea de calatorii, tine de varsta asiguratului si tara de destinatie. Cele mai scumpe asigurari sunt cele care au acoperire in SUA si Canada.

Un alt element important in stabilirea tarifului este scopul calatoriei. Daca calatoresti in scop turistic si soliciti clauza de acoperire pentru practicarea sporturilor de sezon, prima de asigurare creste. In mod similar se intampla si cu asigurarile  pentru munca.

Atentie! Nu toate asigurarile de calatorii sunt la fel. De aceea este bine sa ne contactezi pentu alegerea pachetului si planului de asigurare care ti se potriveste. Inainte de plecare, verifica si alertele de calatorie.

Avantaje la asigurari de calatorii grup

  • reducerile pot ajunge si la 50% fata de tarif standard individual
  • nu exista perioada de asteptare pentru a beneficia de toate serviciile medicale
  • decontare directa in retea furnizorilor de servicii medicale ale asiguratorilor
  • pachete de asigurare flexibile: cu sume asigurate de la 5.000 Euro – la 100.000 Euro, in functie de asigurator.
  • emitere polite online
Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu