Reduceri asigurari calatorii

Negociem reduceri asigurari calatorii

Putem negocia reduceri importante pentru asigurari calatorii incheiate in scop turistic, de afaceri, studii sau munca. Asigurarea de calatorii se poate incheia individual, pentru intreaga familie, sau pentru grupuri mai mari de persoane (salariati).

Ce reduceri se aplica la asigurarile de calatorii?

La incheierea unei asigurari de calatorii, poti beneficia de mai multe de reduceri, in functie de asiguratorul ales. Criteriul principal in tarifarea primelor la asigurarea de calatorii, tine de varsta asiguratului si tara de destinatie. Cele mai scumpe asigurari sunt cele care au acoperire in SUA si Canada.

Un alt element important in stabilirea tarifului este scopul calatoriei. Daca calatoresti in scop turistic si soliciti clauza de acoperire pentru practicarea sporturilor de sezon, prima de asigurare creste. In mod similar se intampla si cu asigurarile  pentru munca.

Atentie! Nu toate asigurarile de calatorii sunt la fel. De aceea este bine sa ne contactezi pentu alegerea pachetului si planului de asigurare care ti se potriveste. Inainte de plecare, verifica si alertele de calatorie.

Avantaje si reduceri la asigurari de calatorii grup

Pentru firmele de transport marfuri sau persoane, putem negocia preturi preferentiale in functie de numarul conducatorilor auto. De asemenea, pentru grupuri de turisti de minim 10 persoane, reducerile incep de la 10%.

Avantaje asigurare calatorie grup:

Reduceri garantate

Vezi si oferta asigurare RCA online

Obtine rapid oferta de asigurare  de calatorii in functie de destinatie si scopul calatoriei. Te vom ajuta sa alegi riscurile potrivite, astfel incat sa nu platesti mai mult decat este nevoie. 

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu