reduceri asigurare CMR

Negociem reduceri asigurare CMR

Putem negocia reduceri importante pentru asigurare CMR. Asigurarea CMR se poate incheia individual pentru fiecare mijloc de transport sau pentru intreg parcul auto. Daca doresti oferta asigurare CMR completeaza Formularul de asigurare.

Asigurarea CMR se incheiei fie pe semiremorca fie pe autotractor. In cazul alegerii asigurarii CMR pe autotractor, va recomandam sa cuprindeti in asigurare toate semiremorcile pe care le detineti in parcul auto. Daca autotractorul asigurat CMR tracteaza si semiremorci ce nu va apartin, se impune negocierea clauzei de aigurare pentru remorci nedeclarate. 

In cazul transportului de autovehicule sau containere, de asemenea vor trebui negociate clauze de acoperire specifice.

Ce reduceri se aplica la asigurare CMR?

Criteriul principal pentru acordarea unei reduceri la asigurarea CMR este numarul unitatilor de transport marfa. Pretul asigurarii CMR scade simtitor daca negociezi un pachet convenabil de fransize sau un plan adecvat de rate. La asigurarile CMR Corporate vei beneficia de flexibilitate in adaugarea unitatilor de transport in asigurarea CMR.

Limita de raspundere, categoria marfurilor sau tipul semiremorcilor/ remorcilor de transport, sunt alte criterii importante pentru stabilirea pretului asigurarii.

Daca inchei asigurare CMR pentru transport marfuri generale si ai o comanda de transport echipamente electronice sau utilaje, de exemplu, acoperirea CMR nu va fi valabila. De aceea este bine sa apelezi la noi pentru consultanta de specialitate.

Atentie! Nu toate asigurarile CMR sunt la fel. CMR – ul desi este o asigurare de raspundere civila din aceeasi clasa cu RCAul, conditiile de asigurare difera de la o societate la alta. Calitatea in alegerea unei asigurari CMR se poate constata in cazul unei daune.

Avantaje la asigurare CMR corporate

Pentru societati de transport cu o cifra anuala de afaceri mai mare de 500.000 Euro, se poate negocia o asigurare CMR corporate. Acest tip de asigurare se incheie la o limita de raspundere in agregat si cu sublimite pe unitatile de transport.  In cazul in care cuantumul daunei nu poate fi determinat sau nu exista documente care sa ateste valoarea marfii transportate, limita maxima de raspundere este limitata la 8,33 DST/kg.

Alte avantaje la asigurare CMR corporate

  • prima de asigurare se stabileste in functie de cifra de afaceri
  • poti adauga in asigurare oricate unitati de transport doresti
  • limite superioare de raspundere per unitate de transport si in agregat
  • variante flexibile de acoperire
  • fransize negociabile
  • plata in rate cu regularizare periodica in functie de realizari (cifra de afaceri)
  • acoperire extinsa atat pentru transport international, intern sau cabotaj

Sfatul nostru: conducerea preventiva si fara daune, este cea mai importanta reducere de care poti beneficia.

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu