Daune asigurari CMR

Consultanta daune asigurari CMR

Daca ai asigurari CMR si ai inregistrat daune la marfurile transportate, poti apela la serviciile noastre. Solutionam dosare de dauna CMR din cele mai complexe, intucat avem experienta in acest domeniu. Multe case de expeditii, pun in sarcina transportarilor riscuri neacoperite de Conventia CMR

Societatile de transport marfa sunt exonerate de raspundere daca pagubele produse marfurilor nu au fost produse din vina lor.  Conventia internationala de transport CMR cuprinde clauze si termeni privind modul de solutionare al litigiilor in materie de transport marfa. Daca doresti oferta asigurare CMR completeaza Formularul de asigurare.

Daca ai nevoie de ajutor in caz de dauna CMR scrie aici:

Ce facem pentru solutionare dosare daune asigurari CMR?

Stabilim intinderea raspunderii carausului

Deschiderea unui dosar de dauna CMR incepe prin avizarea evenimentului la societatile de asigurari. Avizarea unei daune in cele mai multe cazuri se poate realizeaza prin Call Center sau email. In functie de evenimentul intamplat, vom analiza daca transportatorul este raspunzator de producerea daunei. Orice reclamatie de asigurare CMR are la baza documentul de transport cu obiectiunile consemnate de beneficiarul/ expeditorul marfurilor.

Intocmim rapoarte de avarii pentru daune asigurari CMR

Raportul de avarii va contine informatii privind marfurile avariate si determinarea cauzei producerii avariilor. Societatea de asigurare constata pagubele produse si emite note de constatare in care se mentionaza bunurile avariate. In cele mai multe cazuri, marfa aparent deteriorata, trebuie verificata ulterior. Negocierea valorificarii marfurilor deteriorate este un alt element cheie in solutionarea cat mai rapida a unui dosar de dauna CMR.

Dupa ce dosarul este complet, asiguratul poate completa cererea de despagubire cu indicarea contului in care se va plati despagubirea. Asiguratorul are obligatia de a plati despagubirea in termenul stabilit in conditiile de asigurare.

Servicii de consultanta daune asigurari CMR oferite de echipa Iris AG

  • participam la constatarea avariilor;
  • intocmim raportul de dauna;
  • intocmim dosarul de dauna;
  • facem evaluarea pagubelor;
  • negociem despagubiriea cu societatea de asigurare.

Cu o experiență de peste 25 ani în domeniul asigurarilor si solutionarii dosarelor de dauna CMR, echipa IRIS AG are capacitatea de a înțelege foarte bine mecanismele si procedurile de despagubire. Aceasta experienta este un avantaj in favoarea asiguratilor nostri, care beneficieaza de aceste servicii.

Am solutionat de-a lungul timpului un numar semnificativ de daune CMR. In gestionarea dosarelor de dauna CMR, intocmim la cere rapoarte de avarii. Rapoartele de avarii CMR intocmite de de specialistii nostri, contin atat constatari ale marfurilor avariate, cat si verificarea raspunderii transportatorului in raport cu Conventia CMR. Scopul nostru de consultanti in daune asigurari este acela de a ajuta asiguratul/ pagubitul pentru constituirea dosarului de dauna si obtinerea indemnizatiilor. 

Scopul nostru de consultanti in daune asigurari CMR este acela de a ajuta asiguratul/ pagubitul pentru obtinerea indemnizatiilor.

Cum influenteaza daunele asigurarea CMR

Daca ai inregistrat daune si ai apelat la asigurarea CMR, se poate sa nu mai beneficiezi de reducerile acordate. Daca dauna a fost produsa de un vehicul asigurat RCA, despagubirea se va achita de catre societatea de asigurare a persoanei vinovate de producerea daunei.

Dupa achitarea unei daune, limita de raspundere se poate diminua cu valoarea despagurilor achitate, sau se poate reintregi automat, in functie de clauze de asigurare. De aceea, este bine sa apelezi la un consultant cu experienta, pentru mai multe informatii despre asigurarea CMR.

Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu