Reduceri CASCO Flote

Reduceri asigurari CASCO Flote

Putem negocia reduceri importante pentru asigurarea CASCO Flote a intregului dvs. parc auto.  Asigurarea CASCO Flote se poate incheia individual pentru fiecare mijloc de transport sau pentru intreg parcul auto.

Daca afacerea ta include frecvent transportul de bunuri sau de persoane, asigurarea Casco Flote este cea mai potrivita pentru tine.  In cazul unui incident in trafic, iti vei putea continua activitatea pentru ca vei avea sprijin promt in repararea autovehiculelor fiind scutit de cheltuieli suplimentare.

Ce reduceri se aplica la asigurarea intregului parc auto

Criteriile principale pentru acordarea unor reduceri la asigurarea CASCO este domeniul de activitate, marimea parcului auto si istoricul daunalitatii.  Pretul asigurarii CASCO scade simtitor daca negociezi un pachet convenabil de fransize sau un plan adecvat de rate. La asigurarile CASCO flote vei beneficia de flexibilitate in adaugarea unitatilor de transport in asigurare. 

Avantaje si alte reduceri la asigurarile CASCO Flote

Pentru unitati cu flote auto de dimensiuni medii si mari, asigurarea CASCO de avarii si furt poate fi negociata. Customizarea unui pachet de asigurare care contine asigurarea CASCO, RCA si/ sau CMR va aduce reduceri importante.

In pachetul de asigurare se poate atasat si asigurarea de asistenta rutiera. Serviciile de asistenta rutiera acopera depanarea auto si tractare in regim de urgenta fiind acoperite 24/24, 7/7 de catre compania de asistenta.

Avantaje asigurare CASCO Flote:

  • variante flexibile de acoperire
  • fransize negociabile
  • plata in rate a primelor de asigurare
  • gestionarea optima a daunelor
  • negociere seriviu de asistenta rutiera cu acoperire nationala si internationala
  • acoperire in afara Romaniei
Articole anterioare
Articole noi

Lasa un comentariu